Günder MYM

GenelGÜNDERMYM’nin 7 Bölgede Düzenleyeceği Farkındalık Seminerleri’nin İlki Ankara’da Yapılacak

GÜNDERMYM’nin 7 Bölgede Düzenleyeceği Farkındalık Seminerleri’nin İlki Ankara’da Yapılacak

Türkiye’nin en köklü ve uluslararası güneş enerjisi derneği olan GÜNDER’in T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı ile imzalanan hibe sözleşmesi kapsamında, GÜNDER VOC Test Merkezleri Projesi (GÜNDERMYM) için Türkiye’nin 7 bölgesinde farkındalık seminerleri düzenlenecek.

Eğitim ve istihdam arasındaki bağın güçlendirilmesi hedefiyle yola çıkan GÜNDERMYM, güneş enerjisi sektörü için nitelikli ve belgeli işgücü geliştirerek, katılımcıların sertifikasyon sistemi, iklim değişikliği ve güneş enerjisi sektöründeki kadın istihdamının desteklenmesi konusunda farkındalıklarını artırmak için 7 bölgede seminer düzenleyecek.

GÜNDERMYM ile kurulacak olan mesleki yeterlilik merkezi; tekniker, teknisyen ve mühendis seviyesinde kurulum dahil olmak üzere, asgari standartların, ulusal ve uluslararası yeterliliklerin belirlenmesine katkı sunacak. Ulusal Yeterliliklere İlişkin Europass Sertifika kapsamında, gerek yurt içinde, gerekse Avrupa Birliği’nde, istihdamın, kurulum maliyetlerinin doğru yönetilmesi ve iş güvenliğinden en üst düzeyde faydalanılması hedefleniyor.

GÜNDER Ekibinin, Sektör Temsilcilerinin ve Mesleki Yeterlilik alanında uzman konuşmacıların yer alacağı GÜNDERMYM’nin farkındalık seminerlerinin ilki, Holiday Inn Ankara Çukurambar’da 7 Haziran 2022 Salı günü gerçekleştirilecek.

GÜNDERMYM 7 BÖLGE FARKINDALIK SEMİNELERİ-I*

7 HAZİRAN 2022, SALI
HOLIDAY INN ÇUKURAMBAR, ANKARA
SAAT: 10:00-14:00

 PROGRAM:

• İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE YENİLENEBİLİR ENERJİ SUNUMU
• GÜNEŞ ENERJİSİ SEKTÖRÜNDE NİTELİKLİ İŞGÜCÜ VE KADIN İSTİHDAMI SUNUMU
• MESLEKİ YETERLİLİK VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ SUNUMU
• GÜNDERMYM PROJE TANITIMI
• KATILIMCILAR İÇİN SERTİFİKA TÖRENİ
• NETWORKING ÖĞLE YEMEĞİ

Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt için:

E-posta: bilgi@gunder.org.tr

Tel: 0312 418 18 87

*Ücretsiz etkinliğimizde sınırlı sayıda kontenjan bulunmakta olup, önceden kayıt yapılması rica olunur.

GÜNDERMYM tarafından Türkiye’nin tüm bölgelerinde düzenlenecek diğer farkındalık semineleri için GÜNDER’in ve GÜNDERMYM’nin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

GÜNDERMYM web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Post a comment